Kluci od aut vám přejou šťastné a s mimořádnýma dárkama uděláte veselé

04. 12. 2018 | Alexis Papadopulos Přece to nechcete odfláknout dárkovým poukazem a zařadit se do šedi obálek. Byl jsem chvilku kreativní, tak koukejte, co jsem vybral.

Letos celý listopad přemýšlíme, jak vám usnadnit Vánoce. Markeťáci nechť nás nelinčujou, vím, že jsme o tom začali dost pozdě :). 

Řekl jsem si sakra... 

...vždyť to není taková věda. Jde o to, aby měl úsměv na tváři. Máme přece mimořádné produkty, které jen tak někdo nemá.

Sada na kůži

Má v autě kožené sedačky? 

Žádný petrolhead nechce sedět na rozpraskané kůži. Takže si sicny očistí, naimpregnuje a provoní interiér. Mně tohle dát přítelkyně pod stromek, zapřemýšlím o snubáku :).

Beru sadu na kůži

Sada na interiér

Čistej interiér chce každej

Víte co, toto je absolutně nejuniverzálnější dárek pro petrolheada. Když už si fakt nevíte rady, sáhněte po sadě na interiér. Vymete prach, palubovka prokoukne a Spritz zabrání usazování prachu.

Sada na čistý interiér bude nej

Sada na mytí auta

Básní o tom, jak si ho rád umývá?

Pokud má instagram plnej fotek z mytí, tak není o čem. Nejlepší pH neutrální šampon, odstraňovač mušek, šetrná mycí rukavice a tak jemný ručník, který 100% nemáte ani v koupelně. Ale auto je potřeba hýčkat :).

Daruju pořádnou mycí sadu

Luxusní vůně do auta

50 různých druhů vůní, bestseller každých Vánoc

Vůně do auta, ať už legendární plechovky California Scents, které voní i půl roku nebo moderní Auto Finesse v rozprašovači. Uděláte radost kolegům i svým blízkým. 

Jsem pro vůně do auta

Auto Finesse Caramics

Cesta do budoucnosti

Caramics. Dárek pro fajnšmekry. Totiž darujete budoucnost automobilové ochrany. 12 měsíců chrání, nejlíp odpuzuje vodu, špína se nechytá a "Auto Finessáci" vymysleli aplikaci tak, že ji zvládne i začátečník.

Keramická ochrana laku - chci darovat budoucnost

 

Ještě mě napadá. Máte-li po garáži rozházené lahvičky autokosmetiky, vezměte jednu z detailingových tašek :).

Asi se teď ptáte, jak to stíháme. Objednáte-li do úterý 18. prosince, stihneme to. Od středy 19. prosince už za to ruku do ohně nedáme.

Horší je to se zásobama. I když jsme přifoukli sklad o 40 % oproti sezóně, už teď vidím, že to nebude stačit.

Výhodné sady autokosmetiky

Objednávky a dotazy: 770 144 424 (po-pá 10-17)

Pečujte o svůj vůz i na Slovensku

Košík: 0